Traductor

dilluns, 24 de setembre de 2012

EL REFRANYER

Circular 98/2012

Les frases fetes i les dites populars són un pou de saviesa que, en poques paraules, concentren pensaments i veritats com a punys. Avui, en atenció a la gran vigència, posarem alguns exemples de mostra més que eloqüents.
NO S'APLEGUEN QUE NO S'ASSEMBLIN!
Els tests d'estrès en curs a les entitats financeres poden alterar els plans prevists per alguns directius. Com és sabut, ja que avui la cosa va de refranys, que uns comptes fa l'ase i uns altres el traginer i que no sabem on s'ajaurà na Gelada! Divendres els comunicadors del BMN varen sortir al pati a advertir la plantilla que una informació publicada sobre les necessitats de capital d'algunes entitats era exagerada. A vegades desmentir és confirmar i, sobretot, delatar feblesa. Haurem d'estar pendents de les dades que s'han de publicar aquest divendres, dia 28, que poden ser determinants. Les negociacions obertes entre el BMN i el Popular centren l'atenció general i, molt concretament, la nostra. Una fusió entre aquestes dues entitats, atesa la presència pràcticament duplicada de les oficines de Sa Nostra i les del Crèdit Balear, podria ser de les més traumàtiques per a les respectives plantilles.
 Són manies nostres o Carlos Egea, en aquesta foto, sembla Rodrigo Rato clonat?
De moment, la informació avançada adverteix que el Popular haurà de fomentar amb urgència la venda d'actius i procedir a una ampliació de capital (...)

Descarregar en PDF - Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.