Traductor

dimarts, 23 d’octubre de 2012

VISITES DE CAP D'ANY

Circular UOB 117/2012

Com és tradició des de fa dècades, els dos darrers mesos de cada any, els membres de comitès d’empresa d’UNIÓ OBRERA BALEAR anam a visitar tots els centres de treball per reiterar-nos al servei de la plantilla. En qüestió de dies, per tant, iniciarem les visites amb la millor de les disposicions.
És un bon moment per recollir les inquietuds, les insatisfaccions, els suggeriments, les idees, les crítiques i, en general, totes les aportacions que ens vulgui fer arribar la plantilla, centre i origen de la nostra feina de representació.
Les visites són un pou d’informació, perquè permeten actualitzar les prioritats i veure en directe quin és l’estat del clima laboral. Tot plegat, l’intercanvi d’opinions sempre ens brinda aportacions interessants i profitoses.
Una vegada més, repartirem un petit obsequi a les persones afiliades. Enguany serà un simple detall, més modest que els anys anteriors, en atenció a la situació general. Les despeses derivades de les reclamacions en curs, a més de les assessories en matèria jurídica i de previsió social, s’han incrementat, mentre que la reducció de les reunions d’òrgans de govern han fet minvar les dietes dels nostres consellers que van, íntegrament, a la tresoreria del sindicat. Malgrat la situació, UOB mantindrà la seva solvència econòmica, com a clau per actuar en llibertat, sense subvencions i sense dependències exteriors. Igualment, mantindrem les aportacions solidàries.
Enguany, precisament per millorar la tresoreria d’UOB, hem encarregat loteria de Nadal. Qui vulgui en podrà encarregar i comprar i, si algú vol col·laborar en la venda, disposarem de blocs de 50 PAPERETES A 3€ CADA UNA per deixar en dipòsit a les persones interessades.COL·LABORACIÓ!


¡CUESTIONARIO PARA JEFES!

Material a aportar para el examen: un vaso y un lápiz.

PROCEDIMIENTO

1. Se coge el vaso.
2. Se coloca boca abajo en el centro del papel.
3. Se coge el lápiz.
4. Se desliza alrededor del vaso.
5. No, así no, con la punta del lápiz hacia abajo.
6. Vuelva a intentarlo.
7. No, así no, con la mano que no tiene lápiz debe sostener el vaso para que no se desplace.
8. Vuelva a intentarlo.
9. ¡Perfecto! ¡Conseguido!

EP, JA SABEN FER UNA ‘O’ AMB UN TASSÓ!

Descarregar circular completa en PDF - Català

Descargar cicular completa en PDF - Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.