Traductor

dijous, 31 de gener de 2013

ACLARIMENT SOBRE LES VACACIONS

Circ.005/2013

Els dies de vacacions establerts pel Conveni Col·lectiu són 25.

Quant a les llicències, la Disposició Transitòria Segona del Conveni estableix un dia de llicència retribuïda no consolidable per als anys 2013 i 2014. Per altra part, el Pacte d’Empresa, en el seu article 34, estableix un dia de llicència retribuïda que, per si algú no ho recorda, prové d’haver deixat de fer l’horari especial de la setmana en què se celebrava el patró local respectiu (Sant Sebastià, Sant Antoni, etc.)
En total, doncs, per al 2013 tenim 25 (dies de vacacions) + 2 (dies de llicència retribuïda).
A aquestes altures l’empresa ja hauria d’haver publicat una circular sobre el tema, especificant les diferents casuístiques de cada territori dels que conformen BMN. Ja fan tard! Li haurem de seguir dient i(nútil)-Nostrum?
En aquest punt cal donar la benvinguda a CCOO en la defensa del Pacte d’Empresa, que en el seu comunicat de 30 de gener donava per fet que aquest dia de llicència del Pacte ens havia estat usurpat. Ja veurem què diu l’empresa oficialment, però ja anunciam que UNIÓ OBRERA BALEAR defensarà allò acordat. Pacta sunt servanda! En qualsevol cas, és molt reconfortant veure com CCOO defensa el Pacte d’Empresa després d'haver-se'n desentès en el passat. Basta recordar la seva recent actuació en el conflicte de les desvinculacions per l'ERO. Entre altres coses, la no compareixença en la reunió de la Comissió Paritària d'Interpretació que havia d'obrir la porta a les persones que volien desvincular-se. La mateixa sessió, per cert, on l’empresa es va negar a votar la interpretació!
Saludam i celebram amb entusiasme que CCOO s'acosti a defensar el Pacte d'Empresa vigent!

(...)
Descarregar circular completa en PDF -Català
Descargar circular completa en PDF -Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.