Traductor

divendres, 26 d’abril de 2013

ENS VOLEN USURPAR EL NOSTRE PLA DE PENSIONS!


Circ. 027/2013
Tal com l’agost de 1989 Sa Nostra ens va intentar robar el nostre fons de pensions (i que els tribunals en successives sentències fins el gener de 2000 varen condemnar), ara hi volen tornar! En un demencial despropòsit orquestrat per la Direcció, UOB va quedar exclosa de la sessió constituent de la Comissió Promotora del Pla de pensions de BMN. Prèviament, i per escrit (ho veureu al dors d’aquesta circular), UOB havia argumentat (a més d’irregularitats manifestes en la convocatòria) la singularitat del Pla de pensions de Sa Nostra (de prestació definida i universal, front a la resta de Plans de pensions de les altres 3 caixes, d’aportació definida) i sol·licitat ser present a la Comissió promotora. El dia de Sant Jordi vàrem poder constatar en viu i en directe com se passaven per l’entrecuix l’escrit i l’argumentació que conté.
Pels qui no ho sàpiguen, el Pla de pensions de Sa Nostra és el resultat d’un Pacte entre la Direcció i el Comitè Intercentres, assolit DESPRÉS D’UNA LLARGA LLUITA JUDICIAL DES D’AGOST DE 1989 FINS AL FEBRER DE 2001, contra (atenció!) l’actitud de CCOO i d’UGT! Com així a les altres caixes tenen plans més esquifits i, en canvi, a Sa Nostra gaudim d’un fons de 165M € QUE PERTANYEN A LA PLANTILLA? Doncs, la resposta és molt clara: perquè a les altres caixes els sindicats no ho varen voler lluitar!
Què està passat, ara? Hi ha un pacte del diable entre la Direcció i els sindicats complaents per executar el robatori? La desvergonya sindical va al galop! Que un sindicat que només va rebre 136 vots i 4 membres de comitès d’empresa, gràcies a un sistema manyuclador, hagi posat un representant seu[1] i, en canvi, el sindicat que va rebre 832 vots i 27 membres de comitès d’empresa, el sindicat que, a més, va lluitar i obtenir el nostre Pla de pensions, el que va liderar el pacte de febrer de 2001, el que ha guanyat totes les sentències judicials sobre aquest conflicte, el que ha ocupat els llocs de representació a les comissions del pla i del fons i, sobretot, EL QUE CONEIX EL TEMA I SAP DEFENSAR LA PLANTILLA DE SA NOSTRA, sigui exclòs és un acte aberrant que cap demòcrata consentiria i és, únicament i exclusivament, una traïció a la voluntat
[1] Que en el seu dia va negar el seu suport a la lluita del nostre equip de feina (es negà a signar la petició que només varen rebutjar 17 persones de les més de 1.400 de la plantilla).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.