Traductor

dijous, 23 de maig de 2013

UNA VAGA IMPRESCINDIBLE! (5)


Circ. 035/2013
La VAGA a “SA NOSTRA” prevista per DEMÀ, DIVENDRES, 24 DE MAIG a l’àmbit territorial de les Illes Balears està més que justificada, perquè:
Ø    La plantilla de “Sa Nostra” ha arribat al límit. No es pot suportar més aquest  maltracte per part de la Direcció (i TOTS els seus adlàters).
Ø    S’han de fer les coses necessàries en el moment oportú. Demà és l’hora!
Ø    Cal una acció clara, unitària i contundent, a nivell de “Sa Nostra”.
Ø    La Direcció no aparca la seva arrogància. És cert que UOB també actua amb força, però ho fa en LEGÍTIMA DEFENSA dels interessos de la plantilla!
Ø    BMN tracta “Sa Nostra” (i la seva plantilla) a l’estil colonial: una conquesta que cal subjugar, ridiculitzar, homogeneïtzar, “alliberar” de la seva identitat, ...
Ø    Necessitam visibilitat per mostrar a la societat com és la Direcció de BMN.
Ø    És la nostra vaga. La de “Sa Notra”. No és la d’UOB, que renuncia als “honors” si hi ha, com sembla, un seguiment excepcional.
Ø    Ni una de les excuses que ens han arribat per dejectar aquesta vaga, NI UNA!, aguanta la més mínima anàlisi si es confronta amb els fets!
Ø    Es tracta d’un exercici d’un DRET FONAMENTAL que NINGÚ no pot conculcar. Les amenaces als directors d’oficina són inadmissibles i seran denunciades. Les sentències judicials són exemplaritzants!
Ø    LA RAÓ ENS VESSA, i qui defensa els seus drets no fa mal a ningú!
Ø    LA PLANTILLA NO ES MEREIX HAVER DE PATIR AQUESTA DIRECCIÓ DE BMN!
ENS VEUREM DIVENDRES,
DE 10 A 12 HORES A JAUME III!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.