Traductor

divendres, 12 de juliol de 2013

CONYAC PELS NIRVIS,CCOO?

Circ. 057/2013


CCOO VOL BARRAR EL PAS A UNA DEMANDA

EN DEFENSA DE DRETS LABORALS

Ahir, amb només un parell d’hores de diferència, vàrem assistir al doble atac d’histèria de CCOO en forma de dues circulars (49 i 50). En torn de rèplica (que ningú digui que UOB ataca: UOB es defensa!), hem de fer un breu relat dels fets ocorreguts els darrers dies, per a coneixement de la plantilla:
1)    Dia 3 de juliol el president del Comitè Intercentres (CI) convoca sessió urgent i extraordinària per l’endemà. L’únic punt a l’ordre del dia és una proposta d’UOB: “Formulació de demanda davant l’Audiència Nacional per a la declaració de nul·litat parcial de les decisions adoptades en matèria d’acomiadament col·lectiu i altres mesures connexes conforme a l’acord definitiu celebrat a Madrid el dia 6 de juny de 2013”.
2)    Dia 4 de juliol, a les 11:30 hores, en el passadís distribuïdor entre locals sindicals, just abans de començar la sessió del CI, Catalina Pol branda un foli escrit i demana que algú d’UOB li agafi i li’n signi un rebut. Li indiquen el camí del nostre local, on el vicesecretari del nostre sindicat li signa com a rebuda la carta “A la secció sindical d’Unió Obrera Balear (UOB) de Banc Mare Nostrum”. Després, la representant de CCOO ja ni compareix a la sessió del CI. Des de la sala de reunions estant, els representants d’UOB veuen com Antonio Oliver, d’UGT, guaita per amollar un lacònic “no vendrem”. En el decurs de la sessió del CI s’aprova la proposta d’UOB.
3)    Vist el comportament de la representant de CCOO al CI i el contingut de la seva carta, interpretam que l’ordre del dia va encendre algunes alarmes... Sindicals? Empresarials? Veuen venir una demanda del CI i ja s’apressen a posar parapets? Què pretèn, CCOO, amb la seva actuació? Cui prodest? Volen fer descarrilar el tren on viatja la plantilla que representam (i que, en part, també els va votar a ells)? A quina trinxera estan?
(...)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.