Traductor

divendres, 23 d’agost de 2013

ASSEGURANÇA SALUT

Circ. 065/2013
Ahir vàrem enviar a tots els nostres afiliats la contestació a l’assegurança de salut rebuda de la companyia asseguradora, que avui publicam en aquesta circular per al coneixement de tots el nostres companys

Benvolguts companys i companyes,

Quan de forma unilateral l’empresa va decidir eliminar les assegurances de salut i de vida que teníem, des d’UOB començàrem a treballar per tal de donar cobertura a totes les persones que volguessin contractar una assegurança amb total garantia i seguretat.

L’assegurança de vida ja és un fet, amb unes bones condicions que igualen les garanties que ja teníem i que ens desaparegueren d’un dia per l’altre.

En quant a l’assegurança de salut, ens posàrem en contacte amb la majoria de companyies del mercat i ens passaren les seves ofertes i condicions. Des del primer moment, l’executiva d’UOB tenia clar que l’assegurança havia d’ésser per a tothom, sense cap tipus d’exclusions. Per això vàrem negociar que no haguessin ni carències ni, sobretot, preexistències.

Només una d’aquestes companyies va acceptar aquesta condició, però a canvi de fer un preestudi de salut de les persones interessades. Es comprometeren a dir-nos si acceptaven tot el grup o no després d’avaluar les declaracions de salut.

Avui ens han comunicat que no tenen suficients sol·licituds per a fer l’estudi pertinent.
Per tant, des d’UOB hem de lamentar que no podrem dur a terme l’oferta d’aquesta assegurança de salut.  

Volem agrair a totes les persones que ens han fet arribar les seves sol·licituds i declaracions la seva col·laboració. La companyia no ha obert les declaracions, i les retornarà a totes les persones que les han enviat.

UOB continuarà treballant per a aconseguir una assegurança de salut amb les millors condicions possibles per a tot el nostre col·lectiu. No descartam que, abans de final d’any, tinguem una nova proposta que oferir-vos.

Salutacions ben cordials i agermanades.

UOB
(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.