Traductor

dijous, 24 de novembre de 2016

Aturada de 5’

Circ. 059/2016
Circular completa (PDF): català / castellano 


Avui, 24-11-2016 a les 12 hores:
aturada de 5’ per l’assassinat d’un company en el seu lloc de treball
Unió Obrera Balear (UOB) i la Confederació Intersindical de Crèdit (CIC) condemnam l’assassinat d’un company de CaixaBank, que ha tingut lloc en el centre de treball, i transmetrem el més sentit condol a la seva família, companys i amics.
Alhora, feim una crida perquè tots els treballadors de BMN facem una aturada de 5 minuts, el dijous 24 de novembre a les 12 hores, tot concentrant-nos a les portes dels centres de treball, en protesta i repulsa per aquest fet.
Emplaçam les empreses del sector a millorar la seguretat en els centres de treball i la presa en consideració, a tots els efectes, del risc laboral inherent que corren tots els seus treballadors.

Així mateix, exigim a la classe política i a les autoritats, administracions i institucions espanyoles i europees, especialment les competents en economia, estabilitat i supervisió financera, que posin fi d’una vegada per totes a l’austeritat i, mentre ho fan, que es facin només una pregunta: hauríem de lamentar aquest fet, si les caixes d’estalvi no s’haguessin desnaturalitzat i bancaritzat, amb tot el que això ha significat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.