Traductor

dijous, 3 de novembre de 2016

PP-PSOE, CONTRA LA TRANSPARÈNCIA!

Circ. 056/2016
Circular completa (PDF): català / castellano


Ha quedado acreditado, hasta la saciedad, que la finalidad perseguida por las empresas no fue nunca la de garantizar los empleos, sino todo lo contrario.
STS 716/2016 (UOB vs BMN/EnerguiaWeb/UGT/SESFI)

L’avís: “Tenen res a amagar sobre Sa Nostra?”
Tomeu Martí, dbalears.cat, 31-10-2016
La valentia i dignitat dels vots contraris a la investidura de Rajoy emesos pels dos representants del PSIB al congrés de diputats, corr el risc de veure’s matisada i, fins i tot tacada, pels vots que han anunciat que fan comptes emetre els seus companys al Parlament, en contra de la constitució d’una Comissió d’investigació sobre el procés de ‘reestructuració’ de Sa Nostra.
La destrucció de la Caixa de les Balears, la seva dissolució dins el grup Banc Mare Nostrum (BMN), la liquidació de la seva obra social, el segrest de la Fundació per part dels sectors més retrògrads de la nostra terra i el regal del seu Mont de Pietat és l’escàndol financer més important que s’ha perpetrat a Balears.
Sembla que dimecres, els vots de PP i PSIB impediran als ciutadans de Balears saber tota la veritat sobre els delictes i responsabilitats polítiques que hi ha hagut en el procés de liquidació de Sa Nostra.


Les hommes à poêles (YouTube)

Avui, en bon dia dels Morts, s’ha consumat l’escàndol al Parlament de les Illes Balears. Hem constatat en viu i en directe com aquests dos partits es tapen les vergonyes mútuament, per a “a major glòria” d’ambdós. No hi ha un pam de net!
Les excuses que posen no s’aguanten per enlloc. Simplement, no els interessa que s’investigui per què Sa Nostra, una caixa més que centenària, un instrument financer de primer ordre per a la Comunitat Autònoma ha estat dilapidada, regalada a interessos forans (tant empresarials com sindicals) que espoliaran els actius fins que no quedi ni la pols i que, a més a més, han executat unes polítiques laborals vergonyants (com demostra la recent Sentència del Tribunal Suprem sobre les externalitzacions a BMN).

Per què no els interessa investigar políticament què va passar amb Sa Nostra? Perquè el PP i el PSOE, els dos grans partits del règim del 78, que han propiciat fer del Regne d’Espanya el cau de corrupció que és, són els que han polititzat al llarg dels darrers decennis els Òrgans de Govern: presidència, direcció general (la de Pere Batle i la de Pau Dols) i Consell d’Administració, tot contaminant l’Entitat amb interessos espuris, i utilitzant-la en benefici propi, en clara vulneració dels Estatuts i de l’ètica més elemental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.