Traductor

dilluns, 6 de febrer de 2017

LES TARGETES BLACK, VISTES PER A SENTÈNCIA

Circ. 009/2017
Circular completa (PDF): català / castellano
El judici de les Targetes Black de CCOO, UGT, ACCAM i altres, queda vist per a sentència
La setmana passada va quedar vist per a sentència el judici de les #TarjetasBlack. Des de la Confederació Intersindical de Crèdit, CIC, esperam que l’Audiència Nacional emeti una sentència “sòlida i exemplaritzant” contra els acusats per haver fet un ús presumptament irregular d’aquests “plàstics”. CCOO, UGT i ACCAM (quadres) han donat explicacions inversemblants de què varen fer amb aquests 1.4 milions d’euros gastats a través de les targetes il·legals.
Al dors reproduïm el llistat de peticions de pena per a cada acusat, tot indicant el sindicats UGT, CCOO i ACCAM, quan correspon, i els imports presumptament gastats amb les Black Cards. Hi destaca Francisco Baquero Noriega (266.433,61€), parella de María Jesús Paredes, exsecretària general de Comfia CCOO, signant d’algun Conveni sectorial, i a la qual vàrem citar en circular, molts anys enrere. S’han destruït molts de llocs de treball i drets laborals en el nostre sector. Hi ha hagut sindicalistes d’UGT i CCOO en posició preeminent en negociacions mentre tenien una Black Card a la butxaca?
Si voleu col·laborar amb CIC per regenerar el sistema financer, consultau la campanya de micromecenatge que s’ha posat en marxa.
feim comparacions?
Durant tots els anys, tots!, que persones de l’equip d’UOB ha fet part dels òrgans de govern de Sa Nostra, totes les dietes, totes!, s’han ingressat en un compte corrent comú. Els titulars del compte, en cada moment, eren els cinc consellers generals en representació del personal. El compte sempre ha estat de Sa Nostra (o BMN en els darrers temps) i demanàvem un tipus d’interès de passiu del 0%. Els doblers d’aquest compte s’han pogut emprar, al llarg dels anys, com una caixa de resistència. Amb aquest racó es varen poder desenvolupar accions en benefici de tota la plantilla i de la societat: per exemple, i d’actualitat aquests dies, la lluita en defensa del bosc de Can Tàpera.
i què va dir UGT de BMN el 16-1-2015 sobre l’equip de feina d’UOB?
...queremos que este sindicato que ayudo a Sanostra a ir al cierre por liquidación, que ponía y quitaba altos cargos directivos, que atemorizaba a los compañeros y tenias que ser de ellos o estabas muerto profesionalmente y que estuvo en consejos de administración donde se decidieron asuntos que hoy están en manos de la justicia y que han llevado a Sanostra a estar prácticamente en liquidación, digan la verdad. Como se atreven a juzgar, cuando ellos han sido el sindicato de la dirección durante décadas. Donde algunos de sus cuadros que aún controlan el cotarro desde fuera de la entidad, les ha dado igual  llevarse sus millonarias indemnizaciones, sin el valor moral de evitar que se hundiera la Caja.” (sic)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.