Traductor

dimarts, 20 de juny de 2017

Escrit per registrar (trienni no liquidat)

Circ. 42/2017
En PDF

Fa unes setmanes, UOB va fer gestions perquè a BMN es pogués negociar i pactar una solució al cobrament de la part de trienni meritada i no percebuda (per la suspensió des de 1-6-2013 del còmput de l'antiguitat que acompanyava l'ERO de BMN). Nosaltres estàvem d'acord que es pogués liquidar el gener de 2018.

No va anar bé. No hem entès les discordants decisions de dos sindicats I DE L'EMPRESA, que han enquistat el problema creat pels mals acords i les encara pitjors redaccions, tant dins l'àmbit de BMN com al Conveni Col·lectiu Sectorial.

El resultat d'aquest desgavell és que BMN és l'única entitat del sector on els seus treballadors no han percebut la part de trienni meritada i no liquidada.

Aquest era un cas evident per arribar a un acord i evitar un plet que pot posar en perill la percepció d'aquesta antiguitat meritada i no liquidada

Haurien de registrar aquest escrit a RRHH tots els treballadors que a 1/6/2013 varen veure truncada la seva carrera de percepció de triennis degut a l'acord de l'ERO (i.e.: tots els que a 1/6/2013 es trobaven en els següents nivells retributius: I a VIII del Grup Professional I; nivells I i II del Grup Professional II).

La quantitat 'estimada' reflectida a l'escrit no ha de ser inferior a la 'real'.

L'escrit convé registrar-lo abans de 31-07-2017. Es pot preparar i esperar si finalment se celebra el judici dia 12-07-2017 o si hi ha un poc de seny i s'arriba a una conciliació prèvia al judici a la mateixa Audiència Nacional.

Els nostres afiliats ens podeu remetre dues còpies per valisa a "UOB" i ens encarregarem de la funció de registre, si s'escau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.