Traductor

divendres, 16 de juny de 2017

L'Audiència Nacional falla contra els "interpretadors" de UGT, CSICA i CCOO!

Circ. 41/2017
PDF de la circular

Ha quedado acreditado, hasta la saciedad, que la finalidad perseguida por las empresas no fue nunca la de garantizar los empleos, sino todo lo contrario.STS 716/2016 (UOB vs BMN, UGT, SESFI, ...)


Ha fet via, l'Audiència Nacional! En el nostre darrer comunicat informàvem de la demanda interposada per les veus dignes de CIC, CGT i SIB a Caixabank contra la no percepció de la part meritada del Plus de Conveni de 2016 (part variable). Els sindicats signants del Conveni Col·lectiu de Caixes havien interpretat la renúncia en favor de la patronal i ara La Sala els diu que han vulnerat ni més ni menys que un precepte constitucional. UGT, CSICA y CCOO, el triumvirat d'interpretadors, no té remei! Què faran ara? Donaran suport a la patronal en el seu recurs a l'hiperconservador Tribunal Suprem español? Deixaran d'una vegada de fer interpretacions destinades a laminar drets laborals? Ja n'hi ha prou, d'aquest tipus de sindicalisme!

Breu resum de la Sentència: "La Sala social de la AN estima parcialmente la demanda deducida por CGT y otros contra CAIXABANC. Se considera que el plus de convenio es pagadero el año de su devengo conforme ha interpretado la C. Paritaria, y se considera que el art. 43.3 del convenio publicado en el BOE de 12-8-2016 en cuanto que señala que entre el año 2016 con efectos de 1-1-2016 no se abonará la parte variable del plus incurre en una irretroactividad que perjudica derechos ya devengados y por ende proscrita por el art. 9.3 CE."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.