Traductor

dimarts, 22 de gener de 2013

AIXÍ ÉS; AIXÍ FA LA DIRECCIÓ QUE HI HA!

Circ. 003/2013

AIXÍ ÉS; AIXÍ FA LA DIRECCIÓ QUE HI HA!
UNA.-  Els Directors de Zona convoquen als directors i sotsdirectors de les oficines a les 15 h, reclamant puntualitat... a Palma! No han indicat a quina velocitat han d’anar els convocats de, posem per cas, Port de Pollença per fer 70 km en 0 minuts. Un problema matemàtic mal de resoldre per a qualsevol humà que no tingui la condició màgica (tràgica?) de gran pensador. I, sobretot, un problema econòmic per la Direcció Territorial i la de Recursos Humans que hauran d’aclarir a quin preu serà abonat a les víctimes aquest quilometratge supersònic amb energia nuclear. Qui sap si els grans pensadors volien donar a entendre que les oficines de tres empleats podien tancar a les 14 h (a les 13:15 h al públic?)! En aquest cas, però, profanarien les 7 hores, com a màxim, que estableix la legislació per a les jornades intensives. Més coses: qui pagaria el dinar? I a quina hora es dinaria? Desastres!
DUES.- Els empleats d’oficines varen ser convocats un dilluns a les 7h del matí, amb caràcter extraordinari per familiaritzar-se amb el nou entorn informàtic. Quin remei! Varen dematinar per ser a la feina com els havien demanat. Allò que els grans pensadors no varen preveure és que també ho havien d’haver demanat als directius. Potser algú hauria previst de donar entrada als dematiners i esforçats remers que, quan varen provar d’identificar-se, els varen respondre amb un missatge ben alliçonador: OPERACIÓN NO PERMITIDA FUERA DEL HORARIO LABORAL. Quantes hores extra són robades a la plantilla! Quina poca vergonya ni tan sols haver-se disculpat per l’abús! Desastres i més desastres!
i TRES.- (un conte àrab anònim aplicable)
Nasrudin s’enfilà a un arbre per serrar una branca. Un nin que passava l’advertí:
-     L’amo, sou a la punta de la branca i serrau a la part del tronc. Fotreu per avall!
-     Que t’has cregut que ets un vident, mocós?
No obstant, tal com havia avisat l’infant, Nasrudin va pegar en terra. Així com va poder es va aixecar i va dir al nin:
-     La teva predicció ha estat certa. Ara m’has de dir quan em moriré.
El jovenet va negar ser un profeta, però com que Nasrudin insistia li va amollar:
-     Per mi, com si caus mort ara mateix!
Nasrudin va caure a plom i va romandre immòbil. Quan els del poble el trobaren, el ficaren dins d’un taüt i es posaren a discutir quin camí era el més curt per anar al cementiri. Nasrudin, cansat de veure com es barallaven, va treure el cap i va dir:
-     Quan jo encara era viu, hi anava pel camí de la dreta per fer més via.
La gent, més que enfadada, va apallissar aquell “mort” que parlava i l’abandonaren.(...)


Descarregar circular completa en PDF -Català
Descargar circular completa en PDF -Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.