Traductor

dilluns, 25 de març de 2013

EL CLUB DE LA COMÈDIA?


Circ. 022/2013
Després de la CIRCULAR CONJUNTA DE CCOO I UGT BMN – ILLES BALEARS els nostres canets han tingut un atac de rialles. Què si no podia passar-los després de llegir coses com BMN rectifica i repara l’errada (...) o Les seccions sindicals d’UGT i CCOO a les Illes (...) han aconseguit que BMN modifiqui (...) suspendre per 6 mesos (...) o el barroer intent d’apuntar-se la presumpta (ja veureu que NO HO ÉS!) “rectificació de BMN”, com si fos gràcies a ells? Què s’han proposat, amb aquesta provocació? No veuen que la gent que coneix el tema en farà gloses?
Per favor, pregam públicament a la plantilla que, si pot, DEMANI a les persones afectades per aquestes suspensions irregulars (la gran majoria, assessorades legalment per mitjà d’UOB) com ha anat la cosa: la decisió de l’Administració (SEPE) de donar només 3 mesos d’atur quan va veure la irregularitat majúscula en els papers que li va enviar BMN; les accions legals que ha hagut de dur a terme cada persona EN DEFENSA DELS SEUS DRETS LEGÍTIMS, incloses DUES demandes (ep!, una d’elles necessàriament per ACOMIADAMENT IMPROCEDENT!); les conciliacions prèvies al TAMIB (on BMN deia que HO HAVIA FET TOT BÉ!); els escrits i cartes que varen haver de segellar en persona a RRHH­ – Sa Nostra, anunciant que als 3 mesos se presentarien a Son Fuster a demanar feina encara que BMN SEGUIA DIENT QUE LA SUSPENSIÓ ERA CORRECTA I DE 6 MESOS, MENTRE PRESSIONAVA A LES TOTES A L’ADMINISTRACIÓ PERQUÈ RECONEGUÉS ELS 6 MESOS D’ATUR; tot això, a banda dels nervis, penúries i drames personals derivats d’unes SUSPENSIONS INHUMANES QUE UOB NO VA VOLER SIGNAR PRECISAMENT PERQUÈ EREN UN XEC EN BLANC PERQUÈ LA DIRECCIÓ POGUÉS FER I DESFER A VOLUNTAT!
Al dors reproduïm, per a escarni públic dels que se volen penjar medalles que no els corresponen, el correu que varen rebre de RRHH les persones afectades a darrera hora del divendres 22 de març. Llegiu i veureu que la medalla se’ls va tornant de llautó!(...)


Descarregar circular completa en PDF - Català
Descargar circular completa en PDF -Castellano 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.