Traductor

dimecres, 29 de maig de 2013

¡MANOS ARRIBA! ¡ESTO ES UN ATRACO!

Circ. 037/2013
L’han feta com en Parreta. Els sindicats complaents han escenificat al llarg de dues nits una pantomima de negociació. Ni ERO ni res que no sigui un conveni espoliador i confiscador disfressat; una venuda consumada amb un sac de renúncies! 
Amb nocturnitat i traïdoria, aquestes nits passades, ja dins de l’horari de la vaga, la Direcció del BMN i els seus escolanets han pactat contra els interessos dels treballadors, en el marc extravagant d’un ERO. Tal com vàrem avisar dilluns en una extensa circular, l’objectiu comú de la Direcció i els seus obedients sindicats hipotecats no era altra que legitimar retalls socials i econòmics i, de manera destacada, posar les bases per usurpar-nos el Pla de Pensions i altres millores socials històriques.

Davant d’aquest atac directe als interessos de les treballadores i dels treballadors de les nostres illes, com a comunicat d’urgència, UNIÓ OBRERA BALEAR vol fer públic el següent decàleg:
  1. Denunciam l’arrogància empresarial i la mala gestió directiva.
  2. Blasmam públicament la conducta dels sindicats que han avalat un acord ignominiós i, possiblement, il·lícit.
  3. Desemmascaram la hipocresia dels qui reclamaven unitat sindical i tant el cap de setmana com aquestes nits passades, d’amagatotis, es reunien al marge d’algunes forces sindicals per escenificar l’acord fent-lo coincidir amb les concentracions convocades.
  4. Informam que els ERO tenen per finalitat racionalitzar les plantilles i no la de desproveir-les de drets laborals. (...)
Descarregar circular completa en PDF -Català
Descargar circular completa en PDF -Castellano 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.