Traductor

dimarts, 21 de maig de 2013

UNA VAGA IMPRESCINDIBLE! (3)

Circ. 033/2013
LA PLANTILLA, MOBILITZADA EN DEFENSA DELS SEUS DRETS!
Les notícies del seguiment de l’aturada d’una hora ens arriben a roi seguit. Estimam el seguiment al voltant del 90%. Un èxit total! El que ens satisfà més, però, és veure com la plantilla de “Sa Nostra” està mobilitzada com no havia passat mai. No només vol fer efectiu el dia de la nostra vaga del proper divendres dia 24 sinó que a l’hora de redactar aquesta circular, encara dilluns a vespre, sembla que serà una jornada històrica! També ahir a darrera hora ens arribaren notícies d’Eivissa. Un 80% de la plantilla ha assistit a la reunió convocada per UOB. Hem explicat com es troben les negociacions, reunions, pretensions de l'empresa, actuacions sindicals, ... i hem constatat la proactivitat envers les mobilitzacions previstes. Per cert, que Delegació del Govern ens ha enviat el permís: “... no se aprecian elementos previos que puedan obstaculizar el legítimo ejercicio de este derecho fundamental, y esta Delegación del Gobierno toma conocimiento de la concentración organizada por el sindicato Unió Obrera Balear, prevista el día 24 de mayo de 2013 en Palma de Mallorca”. Recordau: de 10 a 12 hores, a Jaume III!
I LA DIRECCIÓ?
I què fa l’empresa? De moment només es dedica a enredar i embullar la troca. Primer ens veta l’ús de la Sala d’Actes de Son Fuster per a la reunió amb la plantilla que va esperonar la vaga. I ahir, s’enfanguen en el més absolut ridícul amb la prohibició de penjar AVISOS A CLIENTS a les oficines. Que s’han begut l’enteniment? No veuen que els clients, en veure els avisos aferrats a la via pública, o penjats a un arbre, a un fanal o a cal veïnat, demanaran què passa, i els haurem d’explicar “lo vius” que són els nostres capatassos?
I ELS ÒRGANS DE GOVERN?
Divendres vàrem remetre els motius objectius de la nostra vaga als membres del Consell d’Administració de “Sa Nostra” i, entre ells, al representant de “Sa Nostra” al Consell d’Administració de BMN. També vàrem remetre aquesta informació (traduïda) a frob@frob.es a l’atenció del senyor Tomás González Peña, representant del FROB a BMN.
I ELS SINDICATS DE “SA NOSTRA”?
Avui dimarts, el Comitè Intercentres (CI), en sessió que se celebrarà a les 14 hores a l’antic centre mèdic de Son Fuster, tractarà el tema de la nostra vaga. Els sindicats de “Sa Nostra” hauran de decidir, a la fi, la seva postura. La unitat sindical hauria de ser una via de dues direccions!(...)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.