Traductor

divendres, 31 d’octubre de 2014

PARÀSITS? (*)

Circ. 061/2014
Circular completa (PDF): català / castellano

(*) Paràsit / Parásito: Que viu a costa d’un altre (IEC) / Persona que vive a costa ajena (RAE)

UGT-BMN segueix enviant escrits, datats a Múrcia el 7 d’octubre (ens demanam per què ho han enviat per valisa; pot ser tenen algun problema amb les dates?) als treballadors dels nivells aptes per a presentar-se a les oposicions per capacitació. Enhorabona!, però hem d’informar que es tracta d’una barroera tàctica per beneficiar-se electoralment de la feina d’altres. Per tant, cantin papers i mentin barbes!:


Al gener de 2012, ja vàrem promoure, des d’UOB, una carta de reclamació conjunta amb el Comitè Intercentres de “Sa Nostra” i les seccions sindicals d’UGT i CCOO (EP, DE LES ILLES!).

Què ha passat, des d’aleshores? Doncs que les seccions sindicals que hi havia A LES ILLES dels sindicats majoritaris s’han DISSOLT (i amb elles l’escassa autonomia que tenien) i ara hi ha seccions sindicals “de BMN”.
I qui creieu que comanda a Can Ribot? Per què UGT “de BMN” no ha mantingut la reclamació durant tot el mandat i ara, quan UOB finalment aconseguirà l’objectiu (QUE BMN CONVOQUI LES OPOSICIONS!), es vol penjar la medalla? Vergonya!I QUÈ PASSA AMB LA RETRIBUCIÓ DERIVADA DE LA CLASSIFICACIÓ D’OFICINES?

Passen les setmanes i els sindicats de l’stablishment no piulen. Tampoc no diuen res els “independents” que varen iniciar conflicte. Ja han presentat demanda? Què esperen? També són de la casta? Si en un termini raonable (gener?) tot segueix igual, UOB haurà d’iniciar (necessàriament començant de nou el procés, amb la consegüent pèrdua de temps per als afectats) un altre conflicte col•lectiu! Guardau tots els papers, documents i correus sobre el tema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.