Traductor

dijous, 6 de novembre de 2014

A LA DESESPERADA, MOSTRANT EL LLAUTÓ!

Circ. 063/2014
Circular completa (PDF): català / castellano

El procurador ens ha comunicat que BMN i Energuia Web han interposat recursos de cassació al Tribunal Suprem contra la sentència de l’Audiència Nacional que va declarar nul el primer acord d’externalització a BMN.
Els recursos, tan bèsties en llargària i enrevessats, com febles en arguments per rebatre la sentència i tots i cada un dels arguments de la nostra demanda encara vius jurídicament, delaten la desesperació de les respectives Direccions d’aquestes empreses, que a més de l’enorme despesa en missers a què hauran de fer front, es veuen venir la calabruixada de reclamacions (si més no, econòmiques) quan la sentència sigui ferma. L’assessoria jurídica d’UOB ja està treballant en la resposta a aquests recursos.
La Sala ens informa que va emplaçar CCOO a presentar igualment el recurs de cassació que havien anunciat però que finalment no han fet i, per tant, es dóna per no formalitzat. Si realment és així, lamentam que CCOO hagi deixat caure la seva demanda, “desestimada” per un fallo de l’Audiència Nacional que no entrava en el fons del seu argument. Hagués estat interessant obtenir un pronunciament de la Justícia perquè bé que hagués pogut anar en benefici de les persones afectades!
El paper d’UGT –i SESFI– en les externalitzacions ha estat ben lamentable des del punt de vista sindical. No només varen signar uns acords declarats frau de llei (a canvi de què?) sinó que després han actuat de comparses fent costat als arguments empresarials inclús durant el judici!
El paper més lamentable de tots, però, ha estat el del representant d’UGT nostrat. Ho és de veres, de la nostra terra? No ho sembla per res! (Vegeu les proves al dors!) Què és el que ha venut, per fer llistes a les Illes? Fum? Qui li ha comprat i per què? N’haurem de seguir parlant.


IMPORTANT: UN COP COMUNICADA A LES PARTS LA SENTÈNCIA QUE DECLARAVA NULS AQUESTS ACORDS, EL “COMANDANT” D’UGT-BMN S’ENCARREGAVA DE SIFONAR A LES TOTES EL MATEIX ARGUMENT (BRANDANT LA POR!) QUE LES DIRECCIONS VAREN UTILITZAR DAVANT ELS AFECTATS EXTERNALITZATS PER FER-LOS SIGNAR INDIVIDUALMENT, RENUNCIANT ALS BENEFICIS DE LA SENTÈNCIA. QUIN VASSALLATGE MÉS REPUGNANT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.