Traductor

dimecres, 12 de novembre de 2014

LLADRES DISFRESSATS?

Circ. 066/2014
Circular completa (PDF): català / castellano

UGT Balears, sotmesos a les ordres del sindicat de n’EGEA, s’agenollen i ens volen USURPAR uns drets consolidats que qüestionen fins i tot en el llenguatge per rebaixar el valor que tenen. És un vertader escàndol i una desvergonya! Quina serà la següent venuda? El plus de residència? Com poden enganyar la gent amb anuncis d’uns variables quan la Direcció ja ha anunciat que, en conjunt, hauran de ser rebaixats? Així volen fer vots? Així han aconseguit fer llistes de “quadros” sempre condemnades al fracàs i al ridícul?
Repassau la història. Mirau bé qui us ha dotat de defensa certa i qui ha renunciat als drets laborals. Feis, si voleu, una prova del cotó: demanau als afectats pels darrers ERO si votarien UGT. A veure si “els qui queden” no veuen que romandre amb aquests representants és votar a favor de la pena de mort laboral!

Per contestar amb urgència el comunicat d’UGT-BMN clarament adreçat a fer por respecte al pla de pensions de Sa Nostra en primer lloc ens hem de remetre al nostre anterior comunicat 030/2014, de 10 de juliol. Tot el que dèiem és vàlid ara per contestar a aquest comunicat. Només cal canviar “CCOO” per “UGT”!
Respecte als Drets Consolidats que diuen que no ho són, ens remetem a les Certificacions emeses per la Compayia d’Assegurances. Què diuen? “Drets Consolidats PERO MENOS”? No! I quant a les retallades que hi va haver a 31-12-2013 respecte el 2012, quina va ser la causa? Ras i curt: els acords de l’ERO. Signat per qui? Pels mateixos que ara volen fer por?
Què passava quan el pla tenia dèficit (drets consolidats < provisió matemàtica)? Varen arranar cap amunt els drets consolidats? Ah, que no? És més, els desvinculats per “mutuo acuerdo” NO varen poder mobilitzar el dèficit! Què passa ara, en canvi, quan hi ha superàvit (drets consolidats > provisió matemàtica)? ARA sí que arranen, però CAP AVALL? No pot ser!
UOB va denunciar aquestes “retallades” (de manera col•lectiva), i mentre esperam resposta, recomanam (enviarem un correu als afiliats) a les persones afectades que interposin papereta de conciliació abans de tombar l’any per evitar la caducitat d’accions.

EN TOT CAS, UOB NO ES TANCA EN BANDA A CAP TRANSFORMACIÓ: N’HAUREM DE PARLAR! ARA BÉ, EL PROBLEMA GROS ÉS: QUI LA VOLDRÀ NEGOCIAR? UGT-BMN QUE, AMB SESFI, HA LIDERAT TOTES LES RENÚNCIES I BAIXADES DE PANTALONS? QUIN RESULTAT OBTINDREM, D’AQUESTA NEGOCIACIÓ? ES FARÀ ALLÒ QUE S’HA FET PER TOT ARREU EN AQUESTES TRANSFORMACIONS, AMB RESPECTE ALS DRETS ADQUIRITS I COMPENSANT D’ALGUNA MANERA –UOB SAP COM!– LA GRAN PÈRDUA FUTURA, SOBRE TOT DELS MÉS JOVES? SERÀ QUELCOM VOLUNTARI? SABÍEU QUE LA CONSULTORA CONTRACTADA PER FER-HO ÉS DE CCOO I UGT? QUINES COMISSIONS TENDRAN? QUIN SINDICALISME I QUIN ESCÀNDOL!
TENIU TOT AIXÒ PRESENT, DIA 26 DE NOVEMBRE, DIA DE LES ELECCIONS SINDICALS! VOLDREU BENEIR AMB EL VOSTRE VOT I LEGITIMAR DEMOCRÀTICAMENT AMB LES URNES A QUI HA LIDERAT L’ANORREAMENT DELS DRETS LABORALS DE LA PLANTILLA, I ESPECIALMENT LA DE LA NOSTRA TERRITORIAL?

COL•LABORACIÓ

Aquests d’UGT, no s’estan posant la bena abans de la ferida? Si és que hi ha ferida, perquè de tenir un pla de pensions que t’arribarà a aportar (en progressió geomètrica) devers 12.000 euros anuals a tenir-ne un altre que te’n posarà devers 600 de per vida, ja m’explicareu! Si fos el cas, això s’hauria de compensar d’alguna manera! Què faran? Ens donaran les gràcies després de quedar-se “es fondo”? Aquests “sindicalistes” de panfonteta tenen clar que s’ho volen carregar i ja ho estan intentant justificar abans de fer-ho, amb mentides i informacions poc clares. El seu objectiu no és altre que millorar les prestacions a altres territorials (sobre tot una de concreta) a costa del pla de pensions de Sa Nostra, i com que no volen (ni poden) parlar clar juguen a fer por! Com sempre, s’escapcen drets de la territorial de Sa Nostra i a altres bandes tendran guanys! L’homologació no era aquella cosa tan idíl•lica que no havia de sortir perjudicat ningú?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.