Traductor

dimarts, 11 de novembre de 2014

LLISTES PROCLAMADES I SENSE PUBLICAR? PER QUÈ?

Circ. 065/2014
Circular completa (PDF): català / castellano

Ahir vàrem haver de lliurar una comunicació a les meses, amb còpia a RRHH, perquè encara és l’hora que l’empresa publiqui les llistes provisionals proclamades divendres passat. Que ahir fos festiu a Madrid no ha de ser cap impediment per complir (o fer complir al “Karanka” de torn) el calendari electoral a totes les circumscripcions. Hem demanat que es publiquin d'immediat les candidatures a la plantilla. Tothom té dret a veure-les i si és el cas, fer les reclamacions pertinents, més si tenim en compte el que ens veim en el cas d'explicar, com cada quatre anys!

LLISTES «BRUTES»
Com a les darreres eleccions sindicals, hem de denunciar la feina bruta dels que elaboren llistes amb enganys i manipulacions. La més coneguda és la de fer signar a companys i companyes l’acceptació d’anar a llistes fent creure que només és un aval per poder presentar candidatura. No és així. Signar l’acceptació implica anar a llistes i assumir la responsabilitat compartida del sindicat a què es representa. Aquesta mala pràctica de voler fitxar així PERSONES ENGANYADES acabarà (de nou) amb algunes baixes de les llistes abans de les eleccions. Què passaria si fessin les coses bé? Pot ser no podrien omplir ni mitja llista?
Davant d’aquestes maniobres adulteradores de la transparència i bondat d’un procés electoral, UNIÓ OBRERA BALEAR manifesta el seu compromís amb el joc net. Mantenim l’esperança que el seny i l’ètica s’imposaran i podrem dur a terme unes eleccions sindicals transparents i democràtiques. No tenim gaire confiança en els nostres competidors sindicals, però sí amb la dignitat de les persones.

MOLT IMPORTANT: Revisau, a l’apartat «Personal» de l’iNostrum (transacció 9027) les candidatures provisionals. Feim un clam, des d’aquí, a qualsevol persona que s’hagi vist inclosa amb enganys o confusions dins d’una llista sindical, que ho notifiqui d’immediat per fer el tràmit legal pertinent d’eliminar el seu nom i donar-se de baixa com a candidata a les eleccions. ESTAU PENDENTS DE LA PUBLICACIÓ DURANT EL DIA D’AVUI!



CORRESPONDÈNCIA REBUDA. CORATGE, KATIANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.