Traductor

dijous, 18 de desembre de 2014

AVUI, CONSTITUCIÓ DELS COMITÈS

Circ. 075/2014
Circular completa (PDF): català / castellano

Avui es constituiran els Comitès als tres centres de treball on UOB va presentar candidatura: Xarxa de Sucursals i Serveis  Centrals de les illes Balears, i Serveis Centrals de Madrid. A les sessions corresponents es constituiran formalment els Comitès, es dotaran d’un reglament intern de funcionament, s’elegiran els càrrecs de president (Primus inter pares) i secretari i s’acordarà emetre les corresponents certificacions per tal d’informar empresari i Administració de tot plegat. Properament informarem de la seva composició perquè tots els treballadors sàpiguen qui són els membres de la representació orgànica.

LA RSC DE BMN: UNA BROMA DE MAL GUST?
Haureu vist que ahir la Direcció ha publicat el següent:
En los próximos días se va a proceder a la difusión a la clientela del primer número del nuevo newsletter, o boletín electrónico de RSC (Responsabilidad Social Corporativa) de nuestra entidad, a través de correo electrónico. Se trata de una las acciones que se derivan de la inclusión de la acción social en la estrategia de BMN y con la que informaremos a los clientes mensualmente sobre las numerosas actividades que en el ámbito asistencial, cultural, solidario,… desarrolla tanto el banco como las respectivas fundaciones en cada uno de los territorios, Andalucía, Levante y Baleares.
Como todos sabemos, BMN es heredero del reconocido compromiso que las entidades fundadoras del banco han desarrollado históricamente. Una labor permanente a la que la entidad destina esfuerzos y recursos, que nos distingue del resto de entidades bancarias y que es procedente poner en valor en la sociedad en general y en la clientela en particular. Este es el objetivo del Boletín electrónico que ahora nace, reforzar la ventaja competitiva que para nuestra actividad puede suponer nuestras acciones en el ámbito de la RSC.
A què ve ara aquest atac de Responsabilitat Social? Podria ser per aturar el cop que pot representar això?
Més per Palma vol dur al Plenari de demà de l’Ajuntament de Palma la declaració de BMN com a entitat “non grata” per mor de la seva política antisocial i per ser capdavantera en desnonaments!
Sabíeu que al Consell d’Administració de BMN hi ha Joan Riusech (en representació de la “entidad fundadora del banco” Sa Nostra) i Álvaro Middelmann (en representació del territori –quina gràcia, n’Egea!–). Algú sap si han exercit cap servei o defensa, dins l’àmbit de BMN, vers les necessitats més peremptòries dels ciutadans de les illes Balears en risc social? Sabíeu, a més a més, que Joan Riusech no s’ha estat de trair la plantilla en moments crítics, tot i les peticions del representant del personal al Consell d’Administració de Sa Nostra?
Per altra part, sabíeu que a la Direcció Territorial Sa Nostra encara hi ha Gabriel Coll, de qui Matías Vallés va escriure això?:
El PSM ha tenido la decencia inusitada de hacer público el patrimonio de sus candidatos, y a continuación nos arrojamos sobre las diez propiedades inmobiliarias parciales de Francesca Vives, que la dejarían en el furgón de cola de las candidaturas del PP. Desde aquí la felicitamos por sus adquisiciones de un solar en Estellencs y una vivienda en Ciutadella, siendo ya consellera de Comercio, Industria y Energía. Los parabienes son extensivos a su marido Gabriel Coll Ramon, protagonista de una ascensión fulgurante en Ex Sa Nostra, donde ocupa en la actualidad la subdirección general de recursos. Una power couple nacionalista que ni Angelina y Brad Pitt.
Conviene que los Vives/Coll vigilen celosamente su patrimonio, porque otros destacados linajes políticos han recorrido el camino inverso.
UOB s’ha reunit avui de matí d’urgència amb Més per Palma per servar la dignitat i professionalitat de la plantilla i protegir els llocs de treball amenaçats. Seguirem informant.

Els treballadors i les treballadores no hem de ser castigats socialment per la política irresponsable dels directius. Treballarem perquè els polítics no caiguin al seu nivell i perjudiquin les víctimes d’una gestió desastrosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.