Traductor

dilluns, 13 d’abril de 2015

Marràqueix

Circ. 018/2015
Circular completa (PDF): català / castellano

ASSEGURANÇA DE VIDA UOB. POSSIBILITAT D’AFEGIR-HI COBERTURA D’INVALIDESA!
Us recordam que Unió Obrera Balear segueix oferint una assegurança de vida, cobertura mort 60.000 euros. Com sabeu, mitjançant l’oportuna definició de beneficiaris pot destinar-se a la cobertura de préstecs. El preu de la prima anual després de la renovació d’enguany (30 de juliol) serà de 103,94 euros. La novetat d’enguany és que podrà afegir-se la cobertura d’invalidesa permanent i absoluta, 30.000 o 60.000 euros, amb primes anuals igual d’avantatjoses (amb 60 anys com edat màxima de contractació). D’aquí uns dies penjarem l’oferta a la nostra web (com sempre, les ofertes es col·loquen davall n’Asterix).

PARLANT D’ASSEGURANCES...
Sabíeu que l’esforç de la plantilla en la campanya d’assegurances s’ha vist recompensat per CASER pagant un viatge “a tot tren” a Marràqueix a alguns directius i les respectives parelles? Hem tornat a allò tan típic del “repartiment de medalles als no participants”? Que ens expliquin quin és el mèrit de la cúpula directiva! No contents amb fuetejar i menysprear sense descans la plantilla d’oficines, després encara tenen el cinisme d’acceptar un viatge “tot pagat” a costa del treball d’altri? Com és que no han declinat l’oferiment alhora que demanaven destinar els costos a millorar la gestió de CASER, per exemple? O a recompensar adequadament els indios, els que de veres han aconseguit les fites comercials que la Direcció s’ha apuntat ara al currículum? És aquesta, la política retributiva de BMN? Nosaltres, no som d’eixe món!

ENTRETANT, LA “NOSTRA” COMPANYIA...
La Companyia d’Assegurances es desentén per complet de la gestió del Pla de Pensions, fent l’anguila i diferint les obligacions d’informació cap a “mamà” CASER. Com ja era d’esperar, ens hem assabentat abans per l’AEAT (descàrrega de dades fiscals i esborrany de l’IRPF) que per la Gestora, de la contribució anual del Promotor. Tot molt normal. De moment les aportacions que ens van comunicant les companyes i companys són del tot insignificants, quan no zero. AMB L’APLICACIÓ DELS ACORDS SIGNATS, ELS SINDICATS CLAUDICANTS I LA DIRECCIÓ HAN SUSPÈS, DE FET, LES APORTACIONS DEL PLA DE PRESTACIÓ DEFINIDA. És a dir, ja han anat MÉS ENLLÀ del que havien pactat a l’acord de maig 2013 (que suspenia les aportacions només als plans d’APORTACIÓ DEFINIDA). En seguirem parlant.

OBAMA CIERRA EL BANCO DE MADRID
Matías Vallés, Diario de Mallorca, 17-3-2015
Nadie duda de las actividades mafiosas que han forzado la desaparición, pero son las mismas que la entidad llevaba a cabo un mes atrás.” (…)
El omnipresente Banco de España tampoco se enteró del naufragio de las cajas que ha obligado a cada contribuyente a desembolsar miles de euros. La única actividad conocida del regulador ha consistido en reprender a los asalariados españoles por cobrar demasiado, mientras auspiciaba la banca que favorece el lavado de millones de euros. También se preocupó de desmarcarse de sus peritos, cuando establecieron el vandalismo de Cajamadrid. El escaso celo institucional conduce al primer banco español cerrado en la crisis. Menos mal que el PP había logrado la recuperación, y recuerden que la situación empeoraría con Podemos, aunque es difícil imaginar cómo.

SABÍEU QUE…
...BMN haurà de rescabalar els clients que poden perdre llençols a la bugada de Banco Madrid? Rodarà algun cap devers el Consell d’Administració o és ciència-ficció pensar en una assumpció de responsabilitats DIRECTIVA a BMN?
...que encara no han informat els representants dels partícips a la Comissió de Control del Pla de Pensions si el Fons té o no té cap posició a Banco Madrid? SÓN DOBLERS DELS TREBALLADORS I VOLEM SABER ON ESTAN DIPOSITATS!

...que aquesta setmana fa TRES MESOS de la circular d’UGT del “despropósito” (la seva resposta a la publicació d’un document públic!) i el motorista del jutjat encara no ha arribat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.