Traductor

dimecres, 7 d’octubre de 2015

CONVENI COL·LECTIU: ¡UNITAT SINDICAL!

Circ. 046/2015
Circular completa (PDF): català / castellano
Comunicado conjunto (PDF): comunicado

¡NO A LA ANIHILACIÓ DE DRETS!

Dijous passat, un cop més, la patronal es va enrocar en la seva posició inicial: eliminar el conveni actual i passar a la desregulació i arbitrarietat total. Les seves pretensions fonamentals són, com vàrem enumerar en una circular anterior, les següents:

  • Eliminar la meritació del concepte antiguitat (triennis).
  • Eliminar la promoció per classificació d’oficines.
  • Eliminar augments de nivell retributiu per promoció per antiguitat.
  • Eliminar la promoció per capacitació.
  • Transformació de 5 pagues de conveni en retribució variable.
  • Incrementar fins a les 1700 hores la jornada anual, establint horari partit i flexible per a “directius”, “comercials” i un percentatge d'oficines a decidir per l’empresa.
  • Mobilitat geogràfica lliure fins a 50 km i possibilitat de trasllats més enllà en condicions de l’Estatut dels Treballadors.

El Plus de Residència també corre perill!
El rebuig de la part social va ser unànime. Com ja hem avisat no ens quedarem mans plegades i aquest cop el front és comú.
El proper 16 d’octubre començarem amb les mobilitzacions. Les iniciarem amb concentracions de delegats, a les quals per descomptat estau convidats a participar en el vostre temps de descans. L’horari serà de les 11 a les 12 hores. Pel que fa a les “ciutats amb seu” de BMN, les concentracions tindran lloc a:
Palma: Av. Joan March (davant La Caixa)
Granada: Av. Fernando de los Ríos
Múrcia: Gran Vía
Madrid: Alcalá (Cecabank)
Duim 8 anys de patiment i reconversió del sistema de Caixes davant la passivitat de bona part de la societat. Ha arribat el moment de cridar alt i fort per despertar consciències i exigir el respecte degut. NO SOM BANQUERS, SOM ASSALARIATS!
PER UN FRONT COMÚ. DIGUEM NO A UN CONVENI DE RETALLADES!
Adjuntam una circular conjunta de totes les forces sindicals presents a la taula del Conveni Nacional, amb indicació de tots els llocs de concentració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.