Traductor

dimarts, 3 de novembre de 2015

TRASLLAT COL•LECTIU SSCC BMN MADRID

Circ. 054/2015
Circular completa (PDF): català / castellano
COMUNICAT CONJUNT DE CCOO I UOB
QUE NO ES CALLI
LA VEU DE LA PLANTILLA!
En el dia d’avui, una nova reunió del Comitè d’Empresa dels Serveis Centrals de BMN a Madrid s’ha acabat sense cap benefici per a la plantilla, davant la decisió de la majoria UGT–SESFI de no voler elaborar una plataforma comuna per presentar a la reunió de la Comissió Negociadora de demà, dia 3 de novembre, amb l’empresa.
Tant UOB com CCOO, escoltant la veu de la plantilla i atenent les inquietuds i propostes rebudes per diferents mitjans, han duit a la reunió del Comitè d’avui una bateria de propostes preparades pels seus delegats en el Comitè. Però, davant la falta de propostes tant d’UGT com de SESFI i la seva negativa (7 vots en contra vs 6 a favor) a preparar cap treball en comú, la reunió ha acabat com havia començat.
Aquesta forma d'actuació d’UGT i SESFI ens ha deixat perplexos. Demà, a la comissió, presentarem i defensarem les nostres propostes davant l’empresa. Esperarem, aquí sí, el suport de la resta de la representació laboral.
No estaria de més que la plantilla es dirigís a UGT i SESFI per instar-los a recapitular i coordinar les millors propostes en defensa dels interessos de les persones afectades per la mesura de mobilitat geogràfica.

Seguim treballant en millorar les condicions que vol l’empresa: organitzatives, econòmiques i, principalment, humanes, per respecte a les dones i homes d’aquesta empresa i l’esforç que realitzen des de la integració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.