Traductor

dimarts, 14 de juny de 2016

ARA, DE COP, HAN VIST LA LLUM?

Circ. 028/2016
Circular completa (PDF): català / castellano 
Celebram que UGT-BMN faci públic que la Direcció de BMN va “a la deriva”. Benvinguts. UOB fa anys i panys que ho repeteix!
Costa de creure que hagin tardat tant en obrir els ulls. No varen ser tan sensibles quan qui patia de valent (i encara ara!) era la plantilla de les illes Balears: mobilitat geogràfica a l’ERO 2012 per als que tornaven dels 6 mesos a l’atur, balanceo de places d’un ERO digne cap a altres territoris després de declarar “sobrants” a les Balears, encara més mobilitat geogràfica a l’ERO de 2013, retall i congelació salarial per l’homologació, no liquidació (com sí que es va fer a altres llocs) del premi dels 25 anys, erosió del fons de pensions, externalitzacions abusives en frau de llei... A banda de la seva contumaç defensa del SIP-RIP, de la fusió “calenta” dins BMN i de l’atac persistent a UOB quan ens qüestionàvem la fossa sense retorn a la que ens abocava la Direcció de Sa Nostra i els polítics de torn (qui tutelava qui?).

Tots aquests acords i posicionaments, els va signar o prendre UGT-BMN, i al final s’ha constatat com han estat de perjudicials i abusius, específicament per als treballadors de Balears en una mesura clarament i objectivament superior a la resta de territoris. Per què no només no digueren res aleshores, sinó que varen constituir-se en crossa “pide y se te dará” de la Direcció? 

Esperam que la circular d’UGT a la que ens referim sigui un acte de contrició sindical i no una manera més de fer d’altaveu empresarial per propagar la por en un determinat territori. D’això, en tenim experiència, així que des d’aquí brindam tot el suport als companys de la península que se sentin coaccionats, perquè ningú no s’ho mereix!
(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.